• Active Service, Mercuriusweg 39E, 6971GV Brummen, KvK 08099857

Wij zijn specialisten in

-- wat we doen --

Glasbewassing
gecertificeerd om te werken met hoogwerkers, hangladders en gondels

Glasbewassing

Ons specialistisch team levert al vele jaren elk project af met het gewenste resultaat. Zowel binnen als buiten. Ons team is gecertificeerd om te werken met hoogwerkers, hangladders en gondels. We werken met de klassieke glasbewassingsmethode en osmose-systemen zodat we bij elke project de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen waarborgen.

Vloeronderhoud
specifieke behandelmethode en vraagt om maatwerk

Vloeronderhoud

Elk type vloer heeft een specifieke behandelmethode en vraagt om maatwerk. Van linoleum-, natuursteen- tot aan houtvloeren.

Opleverwerkzaamheden
bouwprojecten bestaande- nieuwbouw bouwvuil- en afval

Opleverwerkzaamheden

Jaarlijks leveren wij vele bouwprojecten op. Dit kan gaan om bestaande- maar ook om nieuwbouw. Wanneer het bouwproject bijna voltooid is blijft er nog veel bouwvuil- en afval achter. Voordat het gebouw weer in gebruik genomen wordt moet dit uiteraard gereinigd worden. Dit kan gaan om sanitair waar de cement-/kalkresten nog verwijderd moeten worden, bouwstof, kitresten op wanden, vloeren en ramen e.d.

Hogedrukreiniging Kokend watertechniek
milieuvriendelijke geen chemische- of andere schoonmaakmiddelen impregneren

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging kunnen we uitvoeren met koud water, heet water van 80˚ of kokend water van 100˚ Celcius. Dit laatste doen we met behulp van de unieke en gepatenteerde Kokend Heetwater Techniek©. Afhankelijk van wat er schoongemaakt moet worden - wat kan variëren van algaanslag tot kauwgum en graffiti - wordt de inzet van de juiste techniek bepaald. Daarmee kunnen we elke klus aan. De Kokend Heetwater Techniek© is een milieuvriendelijke en efficiënte manier om een gevel of bestrating te reinigen. Door de hitte komt het vuil gemakkelijker los van de ondergrond. Door verhoging van de watertemperatuur wordt daardoor op tijd en water bespaard. Bij kokend water is er tevens minder druk nodig waardoor de wanden en voegen niet aangetast worden. Nog een voordeel: er worden hierbij geen chemische- of andere schoonmaakmiddelen gebruikt. In aansluiting op de reiniging kunt u ervoor kiezen uw gevel door ons te laten impregneren, de gevel wordt hierdoor waterafstotend en schimmelwerend.

Veiligheid en kwaliteit
VCA gecertificeerd, NEN-gecertificeerd

Veiligheid en kwaliteit

Het personeel van Active Service is VCA gecertificeerd om de veiligheid tijdens werkzaamheden te waarborgen. Er wordt alleen bevoegd personeel ingezet bij het gebruik van hangladders, gondels en hoogwerkers. Er wordt ook in de materiaalkeuze bewust omgegaan met de kwaliteit van ons milieu. In 2012 is VCA-certificering, als onderdeel van kwaliteitszorg, op zowel het niveau van individuele medewerker als het bedrijf gerealiseerd. Jaarlijks vindt hierop een inspectie plaats. Sinds 2013 is Active Service ook NEN-gecertificeerd.